DRUKWERK EN BORDUREN

Met gebruik van onze sublimatie printers zijn we in staat afbeeldingen te printen op t-shirts, truien, petten, mokken en meer. Daarnaast kunnen wij ook borduurwerk aanbrengen op textiel.

De afbeeldingen die wij creëren kunnen direct verwerkt worden op kleding. Onze printers kunnen mooie visuals in kleur afdrukken die vervolgens door middel van een pers in de textiel worden gedrukt. Door gebruik te maken van deze drukwerk techniek blijven de afbeeldingen langdurig zichtbaar op textiel.

Met onze drukwerk service kunnen wij ontwerpen of patronen printen op stoffen of textiel met behulp van een drukpers. Dit proces wordt vaak gebruikt om op maat gemaakte stoffen te maken voor kleding, stoffering en andere textieltoepassingen.  De printers en drukpers maken het mogelijk om met warmte en druk een ​​voorgedrukt ontwerp op de stof over te brengen. Textieldrukwerk vereist gespecialiseerde apparatuur en expertise om ervoor te zorgen dat de inkt op de juiste manier wordt aangebracht en hoogwaardige afdrukken worden gemaakt. Factoren zoals het type inkt dat wordt gebruikt, de druk en snelheid van de drukpers en het type stof waarop wordt gedrukt, kunnen allemaal van invloed zijn op het eindresultaat. Over het algemeen is textieldrukwerk een belangrijk proces in de textielindustrie, waardoor op maat gemaakte stoffen met unieke ontwerpen en patronen kunnen worden gemaakt.

Voor een wat luxere uitstraling kan bijvoorbeeld uw logo worden verwerkt op textiel met behulp van de borduurmachine in kleur. Dit kan ook gecombineerd worden met een geprinte afbeelding. Zo kunnen wij u voordelig voorzien van een groot pakket aan merchandise producten of bedrijfskleding.

Met onze borduur service worden stoffen of andere materialen bewerkt met naald en draad. Het is een eeuwenoud ambacht dat al eeuwen wordt beoefend en nog steeds populair is. Borduren kan worden gebruikt om kleding, accessoires, huishoudelijke artikelen en meer te verfraaien. De gebruikte draden kunnen ook variëren, waaronder katoen, zijde, wol en metallic garen. De keuze van de draad en het type steek kan de textuur en het uiterlijk van het uiteindelijke ontwerp beïnvloeden. Met onze machine borduren kunnen wij computergestuurde ontwerpen snel en nauwkeurig op stoffen naaien. Borduurwerk kan worden gebruikt om een ​​breed scala aan ontwerpen te creëren, van eenvoudige monogrammen tot ingewikkelde motieven. Het kan worden gebruikt om kleur, textuur en dimensie aan stof toe te voegen. Over het algemeen is borduren een veelzijdige, mooie en duurzame toepassing dat kan worden gebruikt om unieke en gepersonaliseerde ontwerpen op stof aan te brengen.

Contactformulier

TOP