SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Eén van de belangrijkste aandachtspunten tijdens de ontwikkeling van de website of webshop is SEO zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) . Dit zorgt ervoor dat de website zoekmachine vriendelijk is en dus ook goede ranking krijg in de zoekmachines als Google, Bing en Yahoo

Linkbuilding

Door relevante uitgaande links te plaatsen laat je zien dat de website nuttige voor de lezer. Dit vindt o.a. Google erg belangrijk. Ook interne links naar pagina's die bijvoorbeeld meer vertellen over een product of dienst zijn zeer effectief.

Informatie

Informatie pagina's zijn belangrijk om de bezoeker op de website te houden en hem te voorzien van doelgerichte informatie dat betrekking heeft op het product of de service die er aangeboden wordt.

SEA en SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Bij het aanbieden van een product of dienst is het belangrijk dat SEO en SEA goed op elkaar zijn afgestemd. Op deze manier laat je aan de zoekmachines zien dat de website niet alleen producten bevat , maar ook nuttige informatie over de producten of diensten.

DESIGN

Het design van de website is vooral belangrijk voor de bezoeker (het oog wilt ook wat). Je wilt toch dat de bezoeker lang op de website blijft hangen en dus wat moois of interessants te zien krijgt. Door ervoor te zorgen dat bezoekers lang blijven hangen voorkom je een hoge 'bounce rate'. Een hoge bounce rate heeft een negatief effect vertoning in zoekmachines.

Opbouw

  • Keywords
  • Content
  • Informatie
  • Linkbuilding
  • Design

SEO en SEA vergen veel veel aandacht tijdens, maar ook na de ontwikkeling van de website. Om de website optimaal vindbaar te houden zal hier regelmatig aandacht aan besteedt moeten worden. Jaarlijks worden deze factoren aangepast door de zoekmachines om zo de meest nuttige website boven in de zoekmachines te plaatsen. SEO en SEO heeft betrekking op een hoop factoren binnen de website of webshop. Hierboven zijn er slechts een aantal vermeld maar dit is slechts het topje van de ijsberg.

Goed Gevonden Online kan door middel van de SEO service uw website maandelijks onderhouden en gericht aanpassen om zo het maximale uit uw website of webshop te halen.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

OVER ONZE SEO SERVICE OF EEN VAN ONZE ANDERE SERVICES

TOP