ONLINE GOED GEVONDEN WORDEN

Het behalen van een hogere positie in de zoekresultaten van Google is een belangrijk doel voor elke website en webshop. Om online goed gevonden te worden is het belangrijk dat de website wordt opgebouwd volgens de meer dan honderd regels van de zoekmachines.

Hier zijn enkele belangrijke punten die van invloed hebben op de positie in bijvoorbeeld Google:

 

  • Inhoudskwaliteit: maak inhoud van hoge kwaliteit die informatief, boeiend en nuttig is voor uw doelgroep. Gebruik relevante zoekwoorden, maar vul ze niet te vol, en zorg ervoor dat uw inhoud goed geschreven en foutloos is.

  • Trefwoorden en zinsdelen: Identificeer relevante trefwoorden en zinsdelen waarnaar uw doelgroep waarschijnlijk zal zoeken en neem deze op in uw inhoud en metatags. 

  • Mobiele optimalisatie: zorg ervoor dat uw website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, aangezien Google prioriteit geeft aan mobielvriendelijke websites in de zoekresultaten.

  • Paginasnelheid: optimaliseer de laadsnelheid van uw website door de bestandsgrootte van afbeeldingen en video's te minimaliseren, een content delivery network (CDN) te gebruiken en grote bestanden te comprimeren.

  • Backlinks: verwerf backlinks van hoge kwaliteit van gerenommeerde websites binnen uw branche of niche. Deze links geven Google aan dat uw website een waardevolle en gezaghebbende informatiebron is.

  • Aanwezigheid op sociale media: zorg voor een sterke aanwezigheid op sociale media om de naamsbekendheid te vergroten en verkeer naar uw website te leiden. Sociale signalen zoals vind-ik-leuks, deelacties en opmerkingen kunnen ook van invloed zijn op de positie van uw website in de zoekresultaten.

Online Goed Gevonden Worden kost tijd en moeite, het is belangrijk om effectief, geduldig en consistent te zijn.

CONTACTFORMULIER

Wilt u meer informatie over een goed gevonden website of webshop? Of bent u benieuwd naar onze andere services op het gebied van promotie, drukwerk of hosting. Neem dan contact met ons op.

TOP