URL CLAIMEN

Met het vastleggen van een url zorgt u ervoor dat u eigendom of controle heeft over een bepaald webadres, ook wel een Uniform Resource Locator (URL) genoemd. Dit kan om verschillende redenen worden gedaan, zoals het online vestigen van een merkaanwezigheid of voorkomen dat anderen een bepaalde URL gebruiken.

Goed Gevonden kan u helpen met het vinden van de juiste beschikbare URL en het onderhouden en beschermen hiervan. Daarnaast kunnen wij uw domein hosten, voorzien van data en natuurijk door middel van een website of webshop de juiste uitstraling geven die bij u of uw bedrijf past.

 

Er zijn verschillende manieren om een ​​URL te claimen, afhankelijk van de specifieke omstandigheden. Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Een domeinnaam registreren: Dit is de meest gebruikelijke manier om een ​​URL te claimen. U kunt een domeinnaam registreren via ons. Zodra de domeinnaam in bezit is, kan deze worden gebruikt om een ​​website en bijbehorende e-mailadressen te maken.

  • Een social media naam claimen: op veel social-mediaplatforms kunnen gebruikers een unieke gebruikersnaam of handle claimen. Dit kan door een account aan te maken op bijvoorbeeld Facebook of Instagram en een gebruikersnaam te selecteren die beschikbaar is.

  • Eigendom van een website verifiëren: Sommige zoekmachines en sociale-mediaplatforms staan ​​website eigenaren toe om het eigendom van hun site te claimen door deze via een specifiek proces te verifiëren. Via Google kunnen wij bijvoorbeeld de site verifiëren via de HTML en andere hulpmiddelen.

Over het algemeen is het claimen van een URL een belangrijke stap om een ​​digitale aanwezigheid op te bouwen en uw merk online te beschermen. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, afhankelijk van de specifieke omstandigheden. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over het claimen van een URL

Naast het ontwikkelen en onderhouden van uw website zijn wij ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO). Verder kunnen wij met o.a. Photoshop afbeeldingen bewerken voor bijvoorbeeld actiebanners, logo's of merchandise. Daarnaast beschikken wij over printers om bijvoorbeeld uw logo te bedrukken op textiel of mokken. Ook voor promotiecampagnes via bijvoorbeeld google of de bekende social media kanalen bent u bij ons op de juiste plek.

TOP